untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

purse untuk mama

assalamualaikum dan salam sejahtera..lama tak bersiaran..tapi jari masih tetap ligat mengait..

terbaru, siapkan purse untuk mama..hadiah sempena errr...takde sempena apa2..saje buatkan untuk dia...


merah hitam memang warna kegemaran dia..sebagai penghias, bunga warna kuning sekuntum...

notakaki : maaf kepada customer yang lama menunggu feedback saya, saya kurang sihat...doakan kesihatan saya..

kopiah bintang hatiku

tajuk entry sesaje je kan..hakhak...kepala tengah tingtong sebab tadi sahur minum LA cafee tuh..

nak share hasil minggu lepas..cust request marroon pink, nak design lain, tapi aku terrrbuat design lain..hampeh tak aku nih? cit...mintak maap mintak ampun sesangat...nasibla cust tak bising, kalau tak, haru aku nak kena buat yang lain...

masa cust request kaler pink untuk kopiah, aku dah bajet mesti kopiah ru nanti ada unsur2 gugurl...errr...boleh bayang kopiah gugurl? hakhakhak...bayangkan ek...

tapi bila dah siap, eh...cantik jugak gabungan kaler nih...kihkihkih..aku bukan nak angkat bakul kat sini, sekadar menyatakan pandangan aku dari segi gabungan warnanya..


amacam? okay tak?

notakaki : dah 4ari tak mengait kopiah sebab badan kurang sihat, kepala pening..

kopiah pelangi

dapat request dari customer, nak kopiah corak pelangi...


hadif rizqy nama anaknya..nama tu plak bukan nama yang dikait pada kopiah macam yang biasa aku buat tu, sangat3 lain...huruf timbul, tapi takdakla sampai jadi 3D...

satu set kopiah dan booties..

notakaki : ceria je warna pelangi nih

Related Posts with Thumbnails