untuk berhubung dengan saya, boleh terus ke nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dan email anda akan dijawab dalam masa kurang daripada 24 jam

beg kait

actually dah lama siap beg ni, cuma taktau kenapa lambat nak update kat sini...  


adjustment sket pada bahagian nama nya, sebab guna felt..mula2 kait but then aku rasa lain macam plak..dan2 tukar dan tempah pada sorang crafter nih..

tali dia tu blh adjust nak panjang mana..tu yang best tuh...hoho

paling aku suka adalah of course the mai character there, THE FLOWER!!! aku suka sangat bunga ros tu..gile jeles..rasa nak buat untuk diri sendiri jugak, tapi tak tau la bila gamaknya tu...

notakaki : harap sangat customer puas hati..

purse untuk mama

assalamualaikum dan salam sejahtera..lama tak bersiaran..tapi jari masih tetap ligat mengait..

terbaru, siapkan purse untuk mama..hadiah sempena errr...takde sempena apa2..saje buatkan untuk dia...


merah hitam memang warna kegemaran dia..sebagai penghias, bunga warna kuning sekuntum...

notakaki : maaf kepada customer yang lama menunggu feedback saya, saya kurang sihat...doakan kesihatan saya..

kopiah bintang hatiku

tajuk entry sesaje je kan..hakhak...kepala tengah tingtong sebab tadi sahur minum LA cafee tuh..

nak share hasil minggu lepas..cust request marroon pink, nak design lain, tapi aku terrrbuat design lain..hampeh tak aku nih? cit...mintak maap mintak ampun sesangat...nasibla cust tak bising, kalau tak, haru aku nak kena buat yang lain...

masa cust request kaler pink untuk kopiah, aku dah bajet mesti kopiah ru nanti ada unsur2 gugurl...errr...boleh bayang kopiah gugurl? hakhakhak...bayangkan ek...

tapi bila dah siap, eh...cantik jugak gabungan kaler nih...kihkihkih..aku bukan nak angkat bakul kat sini, sekadar menyatakan pandangan aku dari segi gabungan warnanya..


amacam? okay tak?

notakaki : dah 4ari tak mengait kopiah sebab badan kurang sihat, kepala pening..

Related Posts with Thumbnails